Posch Gabi


Gabi_kSpinning® Mesteroktató

Születésnap: május 26.

Végzettségek:

 • Spinning® Mesteroktató (Mad Dogg Athletics)
 • Kerékpár edző (Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Felnőttképzési Intézete)
 • Polar Cycling Own Zone edző (Fitness Trade)
 • Rekreációs sportoktató, személyi edző (Fitness Akadémia)
 • Testépítés és fitnesz sportoktató (Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar Felnőttképzési Intézete
 • Kommunikációs szakember (Kodolányi János Főiskola)

Nyelvtudás: angol

Mottó:  „Célozd meg a Holdat! Még ha elhibázod is, a csillagok közt landolsz.” (Cecilia Ahern)

Edzői hitvallás:

 1. Olyan emberekkel tudok leghatékonyabban együtt dolgozni, akik arra vágynak, hogy segítsem őket egyéni céljaik elérésében, nem pedig arra, hogy robotembereknek való robotedzésen vegyenek részt.
 2. A segítséget motiváció formájában tudom nyújtani, ami számomra egyenlő a pozitív ösztönzéssel, viszont nem egyenlő a kiképzőtiszt-stílusú óravezetéssel. Ha ez számodra szimpatikus gondolat, meg fogjuk érteni egymást.
 3. Ha érzel magadban bátorságot ahhoz, hogy a saját erőnlétednek megfelelően tekerj, ha adott esetben nem okoz neked problémát visszaülni a nyeregbe, miközben a “szomszédod” állva teker (és fordítva), tehát, ha mersz döntéseket hozni a saját edzéseddel kapcsolatban, akkor hozzád illő edző vagyok.
 4. Ha a Spinning® élmény mellett számodra az is fontos, hogy hatékony és fizikailag is fejlesztő hatású legyen az edzés, egy nyelvet beszélünk.
 5. A Spinning® a szenvedélyem, de nem vagyok megszállott. A szenvedélyemet szeretem kimutatni az óráimon és azon kívül is. Ugyanakkor, a Spinning® nem a pótszerem. Ha számodra is fontos az egyensúly az edzés és az élet egyéb fontos kihívásai között, biztosan kedvelni fogjuk egymást 🙂

Lehetsz akár kezdő, aki életében először teker, akár rutinos bringás – számomra nem ez számít, hanem az, ahogyan az edzésről gondolkodsz.

weboldal: www.poschgabi.hu

Facebook: www.facebook.com/poschgabi